Een uniek project van de dagbesteding

Tijdens de herfstfeesten van oktober 2013 werd de beeldenroute van de Triangel feestelijk geopend. Meer dan 50 bewoners/cliënten en hun begeleiders hadden 2 jaar lang aan zeven omvangrijke kunstwerken, verspreid over het terrein van de Triangel, gewerkt. Een realisatie om trots op te zijn, die toont dat de Triangel heel wat creatief talent in huis heeft!

De beeldenroute krijgt een staartje

De officiële opening was geen eindpunt, want de beeldenroute is zich steeds verder blijven uitbreiden. De mozaïekzuil en de springende wilg werden het achtste en het negende kunstwerk. De meest recente en tiende realisatie is een heuse fontein die we maakten voor de mini-nederzetting 'Ons dorp’. Dit werk kaderde in de viering van de verjaardag van de befaamde architect Paul Robbrecht, een initiatief van de Cultuurraad van de gemeente Lovendegem.

Welkom

Wie de beeldenroute wil bezoeken, kan zich aanmelden aan de receptie van de Triangel. Je krijgt dan een flyer mee met een plannetje en een duidende tekst per werk. Groepsbezoeken zijn mogelijk na afspraak.

Beeldenroute