Menu

In de plaats van 19 maart prikten we een nieuwe datum, in de hoop en de veronderstelling dat er géén tweede coronagolf komt...
De chefs van Den Oker, De Baronie en Lijn58 serveren hun menu in alle veiligheid op donderdag 3 september en Bistro Julien op donderdag 17 september.

U krijgt een driegangenmenu voor de vaste prijs van 80 euro per persoon (aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen). De aangepaste wijnen zijn voor u geselecteerd door Wijnhandel Neyt - ook al uit Lievegem - en de avond begint met een heerlijke RoomeR, een alcoholvrije Vylmer Mistral of Nona June (alcoholvrije gin) als aperitief.

Reserveren

We danken u voor de gemaakte reservaties die behouden mochten blijven. Uw voucher blijft geldig voor de nieuwe datum.

Bent u op de nieuwe datum verhinderd, of moet er een wijziging gebeuren in het aantal tafelgasten, neem dan contact op met Griet De Waele (tel. 09 372 86 11 of griet.dewaele@dvcdetriangel.be) om dit voor u te regelen.

Kon u er op 19 maart niet bij zijn, maar op 3 of 17 september wel?  Geef dan zeker ook een seintje,wie weet kunt u ergens een weggevallen tafeltje innemen.
De chefs hebben extra ruime gecreëerd om te voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Daardoor zijn er nu zelfs extra plaatsen bijgekomen.

We hopen u op 3 en 17 september te mogen verwelkomen voor een avond vol culinaire verwennerij.

! Nieuw menu in De Baronie

Aan het menu van Bistro Julien en Lijn 58 is er niets gewijzigd en in den Oker werd enkel de reegeit in het hoofdgerecht vervangen door hertenfilet (zelfde bereiding).
Chef Lode serveert in restaurant De Baronie een volledig nieuw menu, aangepast aan het seizoen.  U vindt het nieuwe menu hieronder.  

We hopen dat het nieuwe menu u kan bekoren.  Mocht dit toch niet het geval zijn, neem zeker contact met ons op, misschien kunnen we u nog ergens anders een tafeltje aanbieden.

Het goede doel

Zorg- en onderwijsgroep de Triangel ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en vaak ook nog een bijkomende beperking zoals motorische handicap, autismespectrumstoornis, gedrags– en emotionele problemen, enz. Ook wie een extra medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan bij ons terecht.

De Triangel is erkend en gesubsidieerd door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en is als goed doel erkend door de Koning Boudewijnstichting.

De Triangel krijgt financiële steun van de overheid voor algemene kosten zoals personeel en nutsvoorzieningen, maar dat is helaas onvoldoende om onze cliënten een volwaardig en kwaliteitsvol leven te kunnen bieden. Daarom doet de Triangel actief aan fondsenwerving en organiseren wij activiteiten waarvan de opbrengst wordt gebruikt om meerwaarde te kunnen creëren: de Herfst­feesten, de kerstmarkt en ook… Triangel de Luxe. De opbrengst van dit culinaire benefiet gaat naar onze cliënten. Heel graag tot dan!