Menu

In de plaats van 19 maart prikten we een nieuwe datum, in de hoop en de veronderstelling dat het coronavirus tegen dan bedwongen zal zijn.
De chefs van Den Oker, De Baronie en Lijn58 serveren hun menu op donderdag 3 september en Bistro Julien op donderdag 17 september.

U krijgt een driegangenmenu voor de vaste prijs van 80 euro per persoon (aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen). De aangepaste wijnen zijn voor u geselecteerd door Wijnhandel Neyt - ook al uit Lievegem - en de avond begint met een heerlijke RoomeR, een alcoholvrije Vylmer Mistral of Nona June (alcoholvrije gin) als aperitief.

Reserveren

We hopen dat de gemaakte reservaties behouden mogen blijven. Uw voucher blijft geldig voor de nieuwe datum.

Bent u op de nieuwe datum verhinderd, of moet er een wijziging gebeuren in het aantal tafelgasten, neem dan contact op met Griet De Waele (tel. 09 372 86 11 of griet.dewaele@dvcdetriangel.be) voor de terugbetaling.

Kon u er op 19 maart niet bij zijn, maar op 3 of 17 september wel?  Geef dan zeker ook een seintje,wie weet kunt u ergens een weggevallen tafeltje innemen.

We hopen u op 3 en 17 september te mogen verwelkomen voor een avond vol culinaire verwennerij.

Het goede doel

Zorg- en onderwijsgroep de Triangel ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en vaak ook nog een bijkomende beperking zoals motorische handicap, autismespectrumstoornis, gedrags– en emotionele problemen, enz. Ook wie een extra medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan bij ons terecht.

De Triangel is erkend en gesubsidieerd door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en is als goed doel erkend door de Koning Boudewijnstichting.

De Triangel krijgt financiële steun van de overheid voor algemene kosten zoals personeel en nutsvoorzieningen, maar dat is helaas onvoldoende om onze cliënten een volwaardig en kwaliteitsvol leven te kunnen bieden. Daarom doet de Triangel actief aan fondsenwerving en organiseren wij activiteiten waarvan de opbrengst wordt gebruikt om meerwaarde te kunnen creëren: de Herfst­feesten, de kerstmarkt en ook… Triangel de Luxe. De opbrengst van dit culinaire benefiet gaat naar onze cliënten. Heel graag tot dan!