Menu

De 4 chefs serveren op donderdag 19 maart een driegangenmenu voor de vaste prijs van 80 euro per persoon (aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen).
De aangepaste wijnen zijn voor u geselecteerd door Wijnhandel Neyt - ook al uit Lievegem - en de avond begint met een heerlijke RoomeR, een alcoholvrije
Vylmer Mistral of Nona June (alcoholvrije gin) als aperitief.

Reserveren

U kiest uw favoriete restaurant en reserveert uw tafel op tel. 09 372 86 11
of triangeldeluxe@dvcdetriangel.be. Na bevestiging van uw reservatie, schrijft u 80 euro per persoon over op BE02 4493 6776 2140 van de Triangel met vermelding van uw naam en het door u gekozen restaurant. De voucher wordt de dag zelf nog verstuurd met de post. Op 19 maart meldt u zich dan met uw voucher aan in het restaurant van uw keuze voor een avond vol culinaire verwennerij.

Het goede doel

Zorg- en onderwijsgroep de Triangel ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en vaak ook nog een bijkomende beperking zoals motorische handicap, autismespectrumstoornis, gedrags– en emotionele problemen, enz. Ook wie een extra medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan bij ons terecht.

De Triangel is erkend en gesubsidieerd door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en is als goed doel erkend door de Koning Boudewijnstichting.

De Triangel krijgt financiële steun van de overheid voor algemene kosten zoals personeel en nutsvoorzieningen, maar dat is helaas onvoldoende om onze cliënten een volwaardig en kwaliteitsvol leven te kunnen bieden. Daarom doet de Triangel actief aan fondsenwerving en organiseren wij activiteiten waarvan de opbrengst wordt gebruikt om meerwaarde te kunnen creëren: de Herfst­feesten, de kerstmarkt en ook… Triangel de Luxe. De opbrengst van dit culinaire benefiet gaat naar onze cliënten. Heel graag tot dan!