Menu

De 3 chefs serveren op donderdagavond 25 april een gastronomisch menu voor de vaste prijs van 80 euro per persoon (aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen). De aangepaste wijnen zijn voor u geselecteerd door Wijnhandel Neyt - ook al uit Lievegem - en de avond begint met een heerlijke RoomeR of een alcoholvrije Vylmer Mistral als aperitief.

 

Het goede doel

Dienstverleningscentrum de Triangel ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en vaak ook nog een bijkomende beperking zoals motorische handicap, autismespectrumstoornis, gedrags– en emotionele problemen, enz. Ook wie een extra medische zorgvraag heeft of een dagje ouder wordt, kan bij ons terecht.

De Triangel is erkend en gesubsidieerd door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) en is als goed doel erkend door de Koning Boudewijnstichting.

De Triangel krijgt financiële steun van de overheid voor algemene kosten zoals personeel en nutsvoorzieningen, maar dat is helaas onvoldoende om onze cliënten een volwaardig en kwaliteitsvol leven te kunnen bieden.
Daarom doet de Triangel actief aan fondsenwerving en organiseren wij activiteiten waarvan de opbrengst wordt gebruikt om meerwaarde te kunnen creëren: de Herfstfeesten, de kerstmarkt en nu ook… Triangel de Luxe. De opbrengst van dit culinaire benefiet gaat naar onze cliënten. Heel graag tot dan!

 

Download hier onze PDF Folder

Reserveren

U kiest uw favoriete restaurant en reserveert uw tafel via mailadres triangeldeluxe@dvcdetriangel.be
of tel. 09 372 86 11.
Na bevestiging van uw reservatie, schrijft u 80 euro per persoon over op BE02 4493 6776 2140 van DVC de Triangel met vermelding van uw naam en het door u gekozen restaurant. De voucher wordt de dag zelf nog verstuurd met de post.
Op 25 april meldt u zich dan met uw voucher om 19.15 u. aan in het restaurant van uw keuze voor een avond vol culinaire verwennerij.

Landgoed Den Oker
Stoktevijver 36 - Zomergem

RoomeR
of Vylmer Mistral (alcoholvrij)

Verfijnde hapjes
Huisbereide macaron van tomaat
met hummus met piment d’espelette
& gemarineerde oester met gin en groene appel, komkommersorbet

Mechelse tripelex-asperge gegrilleerd
met gebakken sint-jacobsvruchten ‘maltaise’

Fregola opgesmukt met
fijne gesneden groentjes,
lamsfilet à la plancha rosé
verrijkt met hofmeesterboter

Eerste lentefruit in Colibri-coulis,
roomijs van witte chocolade
en krokantje van amandel

Mokka met zoethoudertjes

 

De Baronie
Vaartstraat 36 - Lovendegem

RoomeR
of Vylmer Mistral (alcoholvrij)

Aperitiefhapjes

Mousse ham
gelei soja
puree champignon
crème peterselie
gedroogde Parmaham
samurai wortel

Kabeljauw
gebrande asperge / zeekraal
couscous bloemkool / gemarineerde radijs
quinoa ras-el-hanout

Crèmeux chocolade / zanddeeg /
passievrucht / tonka

Koffie met zoethoudertje

 

Bistro Julien
Grote Baan 6 - Lovendegem

RoomeR
of Vylmer Mistral (alcoholvrij)

Aangepaste aperitiefhapjes
volgens het seizoen

Makreel
Mi-cuit gebrand,
structuren van koolrabi en komkommer
met cremeux van yoghurt,
dille en limoen

Buikspek
Traag gegaard en gelakt,
tempura van zoete aardappel
en mierikswortel

Tarte citron
Klassieke citroentaart met curd van citroen,
vanillepoeder en Bretoens zanddeeg

Mokka en koffieversnaperingen