Praktisch

De Triangel biedt ook ondersteuning op individuele basis. De begeleiding komt naar jou toe  (mobiele begeleiding) of gaat door in de Triangel (ambulante begeleiding). Begeleidingen vergoed je met jouw persoonsvolgend budget. Beschik je (nog) niet over een budget, maar heb je een beperking of is er een vermoeden van beperking, dan kan je ook begeleiding krijgen volgens het systeem van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp.

Wij komen bij je thuis

Wij bieden begeleiding aan huis. Zowel ouders met een volwassen zoon of dochter met een beperking als personen met een beperking die alleen wonen, kunnen hierop beroep doen. De inhoud van individuele begeleiding kan uiteenlopend zijn: pedagogisch advies en begeleiding, aanleren van huishoudelijke vaardigheden, psychosociale ondersteuning, contextbegeleiding,…

Wij coachen jou op je werkplek

Een aantal van onze begeleiders zijn gespecialiseerd in de methodiek van begeleid werken. Deze jobcoaches ondersteunen jou in je job en komen hiervoor langs op de werkplek. Wil je graag starten met begeleid werk? Onze jobcoaches gaan samen met jou op zoek naar een geschikte job, volgens jouw mogelijkheden en voorkeuren. Neem voor meer informatie over begeleid werken zeker ook een kijkje op de website www.begeleidwerken.be.