Laat ons delen in de feestvreugde


Evenementen

Heel wat bedrijven en particulieren die de kwaliteit van leven van onze cliënten belangrijk vinden, organiseren wel eens een evenement. De opbrengst van zo'n activiteit gaat dan (gedeeltelijk) naar de Triangel. Dit draagt niet enkel bij tot de werking van de Triangel. Het kan ook een manier zijn om je vrienden gezellig samen te brengen. Om als bedrijf maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of als teambuilding onder de collega’s.

Feestjes
Geregeld zijn er ook mensen die het rekeningnummer van de Triangel opgeven als cadeautip bij een feest waarvoor ze zelf geen geschenken wensen. De genodigden beslissen dan zelf welk bedrag ze schenken (en krijgen hiervoor een fiscaal attest vanaf 40 euro) en de Triangel houdt de organisator op de hoogte van het verzamelde bedrag en de bestemming van de centen.

Het rekeningnummer dat je op je uitnodiging kan vermelden is BE92 8904 1405 3423 van de Triangel vzw. Als mededeling vermelden de gasten dan 'GIFT' + jouw naam en hun rijksregisternummer.

Het rijksregisternummer van de schenker hebben we nodig voor de fiscus. Het mag ons ook op een andere manier worden bezorgd (bijvoorbeeld per mail naar griet.dewaele@dvcdetriangel.be).