Steun de Triangel

De Triangel wordt door de overheid ondersteund in heel wat zaken zoals personeel en kosten voor nutsvoorzieningen. We gaan echter voor meer: kwaliteit in het leven van onze bewoners/cliënten vinden wij erg belangrijk. Daarvoor hebben we extra geld nodig. Want vrij veel zaken worden niet gesubsidieerd.

Hiervoor organiseren we evenementen zoals de Herfstfeesten. Ook heel wat sympathisanten dragen de Triangel een warm hart toe. Er zijn verschillende manieren waarop je een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven van onze bewoners/cliënten:

Giften

Je kan een gift doen op onze rekening. Dit kan eenmalig of door middel van een bestendige opdracht. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvangt u een fiscaal attest.

Ons IBAN nummer is BE92 8904 1405 3423 (VZW De Triangel). Vermeld bij de mededeling “gift”.

Benefiet

Heel wat bedrijven en particulieren die de kwaliteit van leven van onze cliënten belangrijk vinden, organiseren een evenement. De opbrengst gaat dan (gedeeltelijk) naar de Triangel. Dit draagt niet enkel bij tot de werking van de Triangel. Het kan ook een manier zijn om je vrienden gezellig samen te brengen. Om als bedrijf maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of als teambuilding onder de collega’s.

Materiële steun

Heeft u (nieuw) materiaal waarvan u denkt dat we er wat mee kunnen doen? Neem contact op met Griet De Waele.
Zij zal bekijken in welke groep of binnen welke werking we het kunnen gebruiken.

Vragen

Heeft u vragen of suggesties over steun aan de Triangel. Neem gerust contact op met onze stafmedewerker communicatie Griet De Waele.