Steun de Triangel

De Triangel wordt door de overheid ondersteund in heel wat zaken zoals personeel en kosten voor nutsvoorzieningen. We gaan echter voor meer: kwaliteit in het leven van onze bewoners en cliënten vinden wij erg belangrijk. Daarvoor hebben we extra geld nodig. Want vrij veel zaken worden niet gesubsidieerd.

Hiervoor organiseren we evenementen zoals de Herfstfeesten, het Sinterklaasontbijt en 'Triangel de Luxe'. Heel wat sympathisanten dragen de Triangel een warm hart toe. Er zijn verschillende manieren waarop je een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven van onze cliënten:

Doe een gift

Je kan een gift doen op onze rekening. Dit kan eenmalig of door middel van een bestendige opdracht. Voor giften vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest waarmee je 45 % van het bedrag terugkrijgt via de belastingen.
Geeft u ons 40 euro, dan betaalt u er zelf dus maar 27 euro voor, geeft u ons 100 euro dan kost het u maar 55 euro, enz.

Het rekeningnummer voor giften is BE92 8904 1405 3423 van DVC De Triangel vzw.  Vermeld bij de mededeling 'GIFT'.  Elk bedrag is welkom.

Benefiet en feestjes

Heel wat bedrijven en particulieren die de kwaliteit van leven van onze cliënten belangrijk vinden, organiseren wel eens een evenement. De opbrengst gaat dan (gedeeltelijk) naar de Triangel. Dit draagt niet enkel bij tot de werking van de Triangel. Het kan ook een manier zijn om je vrienden gezellig samen te brengen. Om als bedrijf maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of als teambuilding onder de collega’s.
Geregeld zijn er ook mensen die het rekeningnummer van de Triangel opgeven als cadeautip bij een feest waarvoor ze zelf geen geschenken wensen. De genodigden beslissen dan zelf welk bedrag ze schenken (en krijgen hiervoor een fiscaal attest vanaf 40 euro) en de Triangel houdt de organisator op de hoogte van het verzamelde bedrag en de bestemming van de centen.

Materiële steun

Heb je (zo goed als) nieuw materiaal waarvan je denkt dat we er wat mee kunnen doen? Neem contact op met Griet De Waele.
Zij zal bekijken in welke groep of binnen welke werking we het kunnen gebruiken.

Vragen

Heb je vragen of suggesties over steun aan de Triangel? Neem zeker contact op met onze stafmedewerker Communicatie & fondsenwerving, Griet De Waele.