Eén voorziening, veel mogelijkheden

De Triangel biedt een ruime waaier aan ondersteuningsmogelijkheden voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Wil je komen werken in één van onze ateliers? Heb je nood aan begeleiding die kan langskomen bij jou thuis of op jouw werk? Heb je 24u op 24u ondersteuning nodig en ben je op zoek naar een groepswoning? De Triangel biedt zowel dagondersteuningwoonondersteuning als individuele begeleiding.  Er is bovendien een rijk aanbod aan inclusief wonen.

Vergunde zorgaanbieder

De Triangel is een vergunde zorgaanbieder, dit betekent dat wij een vergunning kregen van de overheid om ondersteuning te bieden aan volwassenen met een persoonsvolgend budget. Beschik je (nog) niet over een persoonsvolgend budget maar heb je wel ondersteuning nodig? Dan kan je bij de ons terecht via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp.

Expertise

De Triangel heeft door jarenlange ervaring heel wat expertise opgebouwd m.b.t. de ondersteuning van specifieke doelgroepen. Wij beschikken over een aantal groepswoningen waar zowel de begeleiding als de accommodatie specifiek is afgestemd op volwassenen met een verstandelijke beperking en

Vragen?

Voor al uw vragen m.b.t. de ondersteuning van volwassenen binnen de Triangel, kan u contact opnemen met onze netwerkondersteuners via het algemeen nummer 09/372 86 11 of via mail:

Voor concrete vragen m.b.t. de aanmelding of de intake van een volwassene,
contacteert u onze intaker volwassenen via het algemeen nr. 09/372 86 11 of via mail:

Detje 2012 (34)